Nostokuva 1 Nostokuva 2 Nostokuva 3 Nostokuva 4
Tekstinosto

Media/UKK

Katso tältä sivulta löydät vastauksia useimmin kysyttyihin kysymyksiin. Jos et kuitenkaan löydä vastausta omaan kysymykseesi täältä, lähetä kysymys yhteydenottolomakkeella.

Pitääkö työporukan herkkäkorvaisimpien jättäytyä tiimi-illasta sisällön vuoksi?

”Ei missään nimessä. Hyvä koomikko ei kiroile tai puhu juttuja jotka ei sovi tilaisuuteen. Sovimme ennen esiintymistä, minkälaisen ohjelmanumeron haluatte tilaisuuteenne.”

Mitä on stand up? Voiko sitä esittää vaikka työpaikallamme?

”Stand up on suosittu viihdemuoto, jossa esiintyjä naurattaa yleisöään jatkuvalla vitsien, hauskojen tarinoiden ja nasevien tokaisujen virralla. Esitykseen tarvitaan ainoastaan paikka ja yleisö, joten työpaikkaesiintyminen sopii mainiosti. Pikkujoulut ja muut yritysten tilaisuudet, kuten messut, tyky-päivät, tai  saunaillat ovat komiikalle toimivia paikkoja.  ”

Mistä sinun esityksesi koostuu?

”Pääsääntöisemmin pidemmistä hauskoista tarinoista. Toki höystän huumori-iltojani myös hymyjä heruttavilla irtovitseillä. Omien juttujeni aiheet vaihtelevat laidasta laitaan ja esitän yhtä luontevasti niin härskejä herjoja kuin nasevia nokkeluuksiakin. Esityksen tyyli riippuu aina tilaajasta sekä tilaisuudesta. Hääjuhlissa stand up -komiikka sovitetaan siihen että yleisössä on useasti myös lapsia. ”

Kun koomikko tilataan pikkujouluihin niin kuinka kauan esitys kestää? 

Yleisimmin Pikkujoulu esityksen kesto on noin 25–30 minuuttia. Mutta teen myös 45 tai jopa kaksi kertaa 45 minuutin esityksiä.

 

Jos haluat haastatella Arimoa ja tietää lisää, ota koomikkoon yhteyttä suoraan näiltä sivuilta. Mikäli olet jo tilannut viihdyttäjän esiintymään tilaisuuteesi, voit käyttää tällä sivulla olevia painolaatuisia kuvia tai pyytää lisäkuvia suoraan Arimolta.

Arimo Mustonen
s-posti: arimo.mustonen ät gmail.com
puh. 050 389 8695

LATAA PROMOOTIOKUVIA

Napsauta linkistä avautunutta kuvaa hiiren oikealla painikkeella ja valitse Tallenna nimellä (Save as). Kuvien käyttö muuhun tarkoitukseen ilman lupaa on kielletty.

Arimo Mustonen #1

Tallenna kuva 1. klikkaamalla tästä.

Arimo Mustonen #2

Tallenna kuva 2. klikkaamalla tästä.

Arimo Mustonen
Koomikko Arimo Mustonen
(s. 1972, Tampere)
on stand up -koomikko ja
Tampereen Stand Up Clubin puheenjohtaja, perustaja sekä
sen ainoa jäsen.
Arimo on Facebook
OTA YHTEYTTÄ:
> 050 389 8695
> arimo.mustonen@gmail.com
Ota Yhteyttä!