Nostokuva 1 Nostokuva 2 Nostokuva 3 Nostokuva 4
Tekstinosto

Suosittelijat

Stand up -koomikko Arimo Mustonen

Valloittava vitsiniekka on saanut yleisönsä nauramaan makeasti lukemattomilla stand-up-klubikeikoilla ja asiakastilaisuuksissa. Arimo on turvallinen ja takuulla hauska valinta kaikkiin tilaisuuksiin – kysy vaikka heiltä:

                                              Ville Hukkanen, Puolustusvoimat

“Kahden tilauskeikan perusteella voi vain ihailla Arimon kykyä säätää keikka juuri tilaisuuteen sopivaksi. Kevyempään puolikurssijuhlaan saatiin sopivaa särmää melko reippaalla roastilla ja juhlavampaan iltajuhlaan sopivan hillittyä, mutta takuuhauskaa viihdettä. Varaukseton suositus!”

Toimitusjohtaja Mika Nevalainen, Darwin Media Oy
“Mustosen esitys on sekoitus loistavaa itseironiaa, viiltäviä huomioita yhteiskunnasta ja leppoisaa jutustelua yleisön kanssa. Vitsit eivät ole vanhoja, vaan juuri viimeisimmistä kahvipöytäkeskusteluista ja lehtien otsikoista. Mustonen osaa lämmittää yleisöä – oli se sitten iso tai pieni – rauhallisesti jokaisen omaan tahtiin.

Virpi Kinnunen Puustelli Tampere

“Arimo osaa suhteuttaa keikan täydellisesti tilanteeseen sopivaksi.
Ammattilaisen esittämänä ajatuksia tämän päivän aiheista, 
koskettaa ja naurattaa jokaista ihan varmasti!! Juhlien kohokohta.     Suosittelen lämpimästi.

Juha Koivunen, ohjelmajohtaja Radio 957

“Arimo on ollut koomikkona useissa tapahtumissamme ja häntä on helppo suositella. Aina on ihmiset nauraneet ja tykänneet!”

Heikki Lamminpää, toimitusjohtaja Work Box:

“Asiakastilaisuuteen tarvittiin hyvää koomikkoa ja sain vinkin Arimo Mustosesta. Todella hauska mies, joka ei kyllä jättänyt kehuja harkinnan varaiseksi!”

Timo isomäki, TammerFest -promoottori:
“Arimon vetämät esitykset myytiin kaikki loppuun jo kolmatta vuotta peräkkäin ja yleisön palaute on ollut pelkkää kehua, ei voi kun suositella!”

Tatu Rouvali, Tappara / Tamhockey Oy:
“Arimo oli “koutsaamassa” liigamiehistoä yllätysesiintyjänä tilaisuudessamme, voin ehdottamasti suositella tätä koomikkoa hauskuuttajaksi tilaisuuksiin.”

Jukka Lehtinen:
“Tilattiin koomikko pitämään koulutusta niin että kukaan ei tiennyt siitä etukäteen mitään. Ensialkuun vakava kouluttaja muuttui hetken päästä stand up -koomikoksi ja yleisön suosio oli taattu. Isoa plussaa tuli työntekijöiltä siitä että esiintyjä oli todella hauska mutta myös perehtynyt “valekouluttamaansa” asiaan. Suosittelen todella lämpimästi!”

Anne Viitanen, Medilaser Oy
“Pyysin Arimoa esiintymään yrityksemme toimitilojen avajaisiin. Halusimme esiintyjän, joka osaa viihdyttää kutsuvieraita ja rentouttaa tunnelmaa. Tässä Arimo onnistui todella hyvin! Ihmiset nauroivat Arimon hulvattomille vitseille ja hänen ikään kuin omakohtaisille kokemuksilleen. Tunnelma oli keikan jälkeen tosi hyvä, ihmiset naureskelivat vielä pitkään. Voin lämpimästi suositella Arimoa kaikille jotka haluavat kuulla juhlissaan naurua!”

Arimo Mustonen
Koomikko Arimo Mustonen
(s. 1972, Tampere)
on stand up -koomikko ja
Tampereen Stand Up Clubin puheenjohtaja, perustaja sekä
sen ainoa jäsen.
Arimo on Facebook
OTA YHTEYTTÄ:
> 050 389 8695
> arimo.mustonen@gmail.com
Ota Yhteyttä!