Katso tältä sivulta löydät vastauksia useimmin kysyttyihin kysymyksiin. Jos et kuitenkaan löydä vastausta omaan kysymykseesi täältä, lähetä kysymys yhteydenottolomakkeella.

Pitääkö työporukan herkkäkorvaisimpien jättäytyä tiimi-illasta sisällön vuoksi?

”Ei missään nimessä. Hyvä koomikko ei kiroile tai puhu juttuja jotka ei sovi tilaisuuteen. Sovimme ennen esiintymistä, minkälaisen ohjelmanumeron haluatte tilaisuuteenne.”

Mitä on stand up? Voiko sitä esittää vaikka työpaikallamme?

”komiikkaa voi esittää siellä missä on yleisöäkin, Esitykseen tarvitaan vain tila missä ihmiset näkevät ja kuulevat koomikot”

Paljonko Stand up esitys maksaa?

”esityksen hintaan määräytyy keston, ja esityspaikan sijainnin sekä tapahtuma ajankohdan mukaa. Tarkan tarjouksen saat kun pyydät tarjouksen.”

Meillä on tulossa eri-ikäisiä ihmisiä häihin miten stand up toimisi?

”Stand up toimii häissä aina hyvin. Esitys on aina sellainen että sen voi lapsetkin kuulla.”

Miten stand up -komiikka toimii etänä palaverissa`

”etä koomikon esitykset toimivat koska huumori on usein tekstissä. Online stand up keikoilla yleisö kuulee koomikon äänen lisäksi myös yleisön naurun ja siinä syntyy aitoa vuorovaikutusta. myös osa kameroista on usein auki niin voit nähdä myös yleisön reaktioita.  Etänä tehdyistä stand up  -keikoista minulla on jo paljon kokemusta ja voin sanoa että stand up toimii todella hyvin myös etänä”